El Compromís Ciutadà

Teamers: 46

Recaudación: 1 €

1 comentario
Comentario
Joan Ortiz i Serra
Joan Ortiz i Serra, Teaming Manager, el 02/07/2014  a las 00:13h

Amigues i amics,

us escric aquestes línies per diversos motius:

El primer és que el passat dilluns 23 de juny va acabar la temporada regular d'emissions a Ràdio Estel i es va donar pas a la programació d'estiu. Això va fer que el Compromís Ciutadà s'emetés per darrer cop aquell dia, amb la incògnita de saber què passarà la temporada vinent.

Això em porta, també, a tancar aquest grup de teaming. No té sentit seguir recaudant diners per un programa pel qual ja no es treballa (per bé que se segueix emetent en algunes emissores). Haurem recollit un total de 945€ des que el vam posar en marxa l'agost passat.

D'aquí en surt, una vegada més, el meu total agraïment per haver donat suport a aquesta causa. Ha estat molt gratificant saber que els meus propers hi heu estat. Com sempre. M'heu donat suport i heu volgut contribuir a la gesta. Gràcies. Gràcies. Moltes gràcies.

També ha estat una sorpresa comptar amb persones que no coneixo. Una sorpresa molt agradable. Us transmeto, també, el meu agraïment, un cop més, a través d'aquest fòrum digital. Aquesta temporada he tingut ocasió d'acostar-me a moltes persones amb afinitats i inquietuds semblants. Una part d'elles sou vosaltres. I això ja m'és una mostra d'esperança suficient com per tirar endavant amb els meus projectes de Periodisme i Consciència. Us agraeixo el vostre suport perquè heu cregut en el projecte sense conèixer la persona que el realitzava.

En aquest enllaç us deixo el podcast del darrer programa on, a partir del minut 40'55", trobareu el meu comiat fent una referència a tots vosaltres: http://www.mixcloud.com/el-compromis-ciutada/35_compromis_ciutada_ultim_23062014

Finalment, recordeu, el dissabte 12 de juliol, a les 11:00, hi ha una visita a l'hort biodinàmic d'en Joan Salicrú. És un pagès que fa autèntica alquímia amb la terra. Practica una agricultura realment trascendental que va molt més enllà de l'agricultura ecològica. Us ho recomano molt si és que no n'heu vist mai cap. Però per això, abans necessito saber quants de vosaltres vindreu. És a Vallgorguina, a 45 minuts de Barcelona. Sisplau, per poder organitzar bé la sortida, envieu-me un correu a elcompromis@periodismeiconsciencia.org abans de diumenge que ve.

La temporada que ve no sé què passarà amb el programa. Però us puc assegurar que estic treballant per seguir fent Periodisme i Consciència. Amb més força i intensitat. Anant a més. Quan hagi passat la visita a l'hort d'en Joan Salicrú tancaré definitivament aquest grup (d'aquí a llavors no es realitzaran nous cobraments a ningú). Si ho faig abans, perdré el vostre contacte i la manera de poder-me comunicar amb vosaltres. Si voleu estar informats de què passarà la temporada vinent, poseu-vos en contacte amb mi a través del correu que ja us he donat.

Dit això, espero les vostres comunicacions. I si no, bon estiu i mooooltes gràcies!!!!!


Joan

Patricia Sánchez Delicado
Patricia Sánchez Delicado, Teamer, el 02/07/2014  a las 13:30h

La feina ben feta i d'un valor per tothom s'ha d'agrair i més amb una quantitat com 1€ al mes. Esperem que hagen més temporades. Una abraçada,

Este foro sólo es para los Teamers y Teaming Managers del Grupo.